Taxibedrijf Junior Tax

Welcome graphic


Reeds meer dan 35 jaar is Taxibedrijf Junior Tax . een gerenomeerde organistatie op het gebied van personenvervoer in Den Haag en omstreken. Junior Tax is een vertrouwde naam voor onder andere taxivervoer , koeriersdienst, Vip vervoer, schipholservice, . De ruime ervaring heeft inmiddels gezorgd voor een voortreffelijk wagenpark, personeel en geavanceerd communicatienetwerk
 
Onze chauffeurs worden degelijk opgeleid. Ze zijn stuk voor stuk specialisten in het vervoer van personen en zijn zich dan ook bewust van de verantwoordelijkheid welke zij hebben over uw veiligheid.
De chauffeurs zijn altijd correct gekleed en verzorgd. Zij zullen u altijd de beste service verlenen. Al onze chauffeurs zijn als zodanig geregistreerd bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. De registratie staat garant voor de vakbekwaamheid en betrouwbaarheid van de chauffeur.
 
Wij hebben voor bedrijven die veel vervoer aan ons uitbesteden aantrekkelijke regelingen en/of kortingen en de mogelijkheid om de gereden ritten achteraf te voldoen  door middel van uitgebreide  overzichtelijke nota's. Deze nota's worden in overleg wekelijks of maandelijks door ons gefactureerd.
 Onze diensten  staan 24 uur per dag voor u klaar om u tegen concurrende prijzen te vervoeren.
 
Bijvoorbeeld: Schiphol  50,- , Rotterdam 35,-  Amsterdam 75,- en nog veel meer !
Voor inlichtingen kunt u uiteraard ten aller tijden even kontakt met ons opnemen op telefoonnr.:

 

06-53233694

   

Email   bodmann@imail.nl of  bodmann@kabelfoon.nlnieuwee01.jpg

-->